Intermediairs

Wanneer is een adviseur nodig?  

In de meeste situaties is een adviseur nodig. Zowel bij nieuwe hypotheken als bij bestaande hypotheken maakt u gebruik van een intermediair.

Nieuwe hypotheken

Hypotheken worden niet rechtstreeks verstrekt. U kunt een nieuwe hypotheek alleen aanvragen via geselecteerde intermediairs. Philips Pensioenfonds en BlackRock kunnen u geen advies geven over uw hypotheek. Voor een nieuwe Philips Pensioenfonds-hypotheek gaat u naar:

Bestaande hypotheken

Ook financiële wijzigingen kunt u alleen via een intermediair aanvragen. Denk aan het aanpassen van een hypotheekvorm of een ontslag uit hoofdelijke aansprakelijkheid bij echtscheiding. Voor financiële wijzigingen waarbij u geen nieuwe hypotheek nodig heeft, mag u zelf een intermediair kiezen. De intermediair moet ingeschreven staan in het register van de AFM met een vergunning om te adviseren over hypotheken. U kunt het register raadplegen op de website van de AFM.

Advieskosten

Het Philips Pensioenfonds brengt geen afsluit- of administratiekosten in rekening. Uw intermediair maakt zelf afspraken met u over de kosten voor het advies.

Waarvoor kunt u bij BlackRock terecht?

U kunt contact met BlackRock opnemen voor informatie over bijvoorbeeld het toepassen van de voorwaarden of voor wijzigingen waarbij Philips Pensioenfonds/BlackRock vindt dat er geen advies nodig is.

Gecontroleerd op: 23-04-2019

Actuele rentetarieven

In het overzicht vindt u de laatste hypotheekrentetarieven.

Naar het overzicht

Contactgegevens

Philips Pensioenfonds Hypotheken
Postbus 80016
5600 JK Eindhoven
088 - 854 70 00
ppf.hypotheken@blackrock.com