Generaties oktober 2018

Generaties

Generaties  

Drie keer per jaar verschijnt Generaties, het magazine van Philips Pensioenfonds. Via Generaties houden wij onze pensioenopbouwers en pensioenontvangers op de hoogte van allerlei verschillende pensioenonderwerpen. 

Generaties is verschenen

Onlangs werden afspraken gemaakt over de pensioenregeling vanaf 2019. Wat er wel en niet verandert, hebben we voor u op een rijtje gezet. Wist u al dat u een extra indexatie van 0,38% krijgt vanaf 1 november dit jaar? U leest hierover op pagina 7. Philips Pensioenfonds wil graag digitaal met u communiceren, omdat wij zo snel belangrijke informatie met u kunnen delen. Maar wat vindt u daarvan? Wij vroegen het een aantal pensioenopbouwers en pensioenontvangers. Verder in dit nummer: een gesprek met drie jongeren van het PensioenLab over…. pensioen natuurlijk! Nieuwsgierig? Lees Generaties nu online.

Oplossing puzzel digitaal insturen

U kunt de oplossing van de puzzel ook digitaal aan ons zenden. Kies bij onderwerp voor de optie 'Oplossing puzzel'. Stuur uw oplossing in vóór 1 december 2018. Het is belangrijk dat u het formulier volledig invult. 

Gecontroleerd op: 07-11-2018

Actief gepensioneerd

Bart van Liempd (82) ‘vliegt’ de hele wereld over in een flightsimulator. Lees zijn verhaal.

Naar Actief gepensioneerd

MijnPPF: regel uw pensioen

U vindt in MijnPPF uw pensioenoverzichten, de Pensioenplanner en u kunt er uw gegevens of voorkeuren wijzigen

Naar MijnPPF 

Dekkingsgraad

Hier vindt u elke maand de beleidsdekkingsgraad van Philips Pensioenfonds

Grafiek